A Hajdú Hotel*** a kisvárosian csendes Hajdúböszörmény központjában, a főtéren található. Patinás szállodánk 1997-ben nyitotta meg kapuit, és letisztult, műemlék jellegű stílusával azonnal belopta magát mind a kikapcsolódni vágyó családok, mind pedig az átutazó üzletemberek szívébe.

Hajdúböszörményből mindössze fél óra alatt elérhető a régió összes turisztikai célpontja, mint például a Hortobágyi Nemzeti Park, Tokaj vagy Debrecen.
Hotelünktől kb. 1.2 km-re található a Bocskai Gyógyfürdő, melynek kedvező hatásai orvosilag igazoltak.
Látogasson el hozzánk, fedezze fel a környék értékeit és töltődjön fel családias hangulatban!

Reméljük hamarosan Önt is vendégeink között köszönthetjük!

Kedves Vendégeink!

AKCIÓS ÁRAINK:

Grátisz vasárnap: kedves Vendégeinket ingyenes vasárnap éjszakára várjuk, amelyet szombati, vagy hétfői foglalásukkal együtt tudnak érvényesíteni, így két éjszakát tölthetnek szállodánkban egy áráért. A csomaggal  kontinentális reggelit, ingyenes wifit biztosítunk. Az ajánlatunk érvényes 1 ágyas és 2 ágyas szobáinkra is! A Grátisz vasárnap csomagunk csak korlátozott számban kerül forgalmazásra. 

Valentin hónap - AKCIÓ: Kedves Vendégeink! 2 éjszakás foglalás esetén 2 főre szóló fürdőzésre meghívjuk. A foglalás időszakán belül, kiegészítő szolgáltatások nélküli egy alkalommal 2 főre vásárolt fürdőbelépőjének az árát visszatérítjük. Igénybe vehető bármilyen Magyarországon, azon belül az Alföldön található termálfürdő belépőjegyével (Pl. Aquaticum, Aqua-Palace, Hajdúszoboszló Gyógyfürdő). Irányadó az adott fürdő interneten szereplő listaára. A Bocskai Termálfürdő, Kamilla Gyógyfürdő, Hajdúnánási Termálfürdő belépőjegyeivel akár 1 éjszakára is foglalható. További kedvezményként a reggelit ingyen kínáljuk. Telefonos foglalás esetén további információkat tudunk adni.